Halvtid!

Imorgon har det gått 4,5 veckor sedan Ila parades, dvs halva tiden. Jag känner mig ganska säker på att det finns valpar i den magen. Den gångna veckan har hon haft en dräktighetsflytning. Spenarna är rosa och hårda och midjemåttet har ökat ett par cm. Spännande! Intresset för de väntade valparna är stort, det är också kul. Jag blir glad när fler än jag tror på det jag gör. Det märks också att en hane med många titlar har en dragningskraft i sig. Lite synd på ett sätt, som valpköpare måste man kanske försöka lita på att uppfödaren har ett mål och en plan. Meriter handlar också om en kunskap och ett intresse hos hundens ägare, inte enbart en duktig hund.
 
Flera hoppas på brunt, har jag förstått. Visst vore det kul, men jag ser framför mig ännu ett gäng med svarta små krabater. Vi brukar inte få så mycket annat här.
 
Igår ordnade Cavaliersällskapet hjärtkoll till rabatterat pris. Jag kollade upp Morris, hade ett inofficiellt ua i december men det syns ju inte i statistiken. Nu fanns där dess värre ett pyttelitet, knappt hörbart men ändock ett blåsljud. Ingen ko på isen, är man 8,5 år och cavalier så är det inte ovanligt och knappast något som kommer att besvära honom. Glädjande var däremot att lillasyster Majken ännu är utan anmärkning. Hon är en frisk fläkt, den lilla damen.
 
Stina och Lysa har tränat lydnad idag, tillsammans med lillebrorsan Sixten med matte. Om ett par veckor ska båda röntgas och i slutet av mars kanske Lysas första merit kommer. Vi får se, träning pågår.
 
 Morris, RLDN RLDF Huset Elliots Mini-Me .
 
Lysa, Huset Elliots Lumos Maxima. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0