Planerad valpkull!

Vi planerar en valpkull (labrador) till våren 2014, u. LPI LPII Huset Elliots Pi, kallad Raya. Raya bor hos sin duktiga fodervärd Ebba och har, utöver sina lydnadsmeriter, också en 1:a nybörjarklass jaktprov (tagen på sin och mattes första och enda start), en 1:a öppen klass viltspår samt känd mental status med godkänt skott. Hon är en frisk och sund labrador med ett behagligt temperament, med HD grad A och ED grad 0, Optigen clear efter föräldrarna, CNM clear och EIC carrier. Alla fem ur hennes kull är röntgade A och 0 samt fantastiska arbetshundar, en kombination jag är mycket nöjd med.
 
Raya kommer att paras med Mysis Tempo Vivo, en finsk hane på 4 1/2 år som lever som familjehund och är husses jaktkompis. Han är utställd ett fåtal gånger, varav en gång med cert, är röntgad HD A och ED 0 liksom tre av hans syskon (den fjärde är inte röntgad men har heller inga problem). Han är också Optigen clear genom föräldrarna samt EIC och CNM clear. Han är en lagom stor hane med stor samarbetsvilja och ett vänligt och behagligt temperament och med en stamtavla som tilltalar mig. 
 
 
 
Min förhoppning är att vi ska få ännu ett gäng friska, fartiga och samarbetsvilliga labradorer med en rastypisk exteriör. Jag har en intresselista för valparna, vill du vara med på den  eller har några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig. Skicka ett mail till marie(at)huset-elliot.com eller slå mig en signal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0