Ny champion

Det var länge sedan jag bloggade, men starten på det här året har varit så otroligt rolig så jag känner att jag måste dela med mig. I helgen som gick så fick kenneln nämligen sin första champion i rallylydnad. Det var Jennie med sin duktiga Karin (Huset Elliots Bombarda Maxima) som stod för den bedriften och det ligger massor av målmedveten träning bakom. Fantastiskt bra jobbat!
 
 
Märta och jag har hunnit med en start i lydnadens startklass i februari. Hon är ljuvlig att jobba med, den lilla, glad och följsam. Vi fick ihop 173,5 poäng och det är jag så klart väldigt nöjd med. Den gångna helgen skulle vi ha startat i fortsättningsklass, rallylydnad, men det kom dess värre lite covid emellan. Vi får ta nya tag framöver. 
 
 
Märtas syster, Tjh Huset Elliots Nessie, debuterade i rallylydnad den gångna helgen och fick 80 poäng och ett kvalificerat resultat. Så kul med duktiga valpköpare, det kommer att bli ett spännande år, det här!
 
Nu närmast väntar vi på svar på Lysas gentest. Vi har en liten förhoppning om att kanske ha en valpkurs till sommaren, om allt går som vi har tänkt oss. Håll tummarna!

RSS 2.0