Små ögon kan skymtas

Nu börjar ögonen att spricka upp. Det glittrade i små ögonspringor när vi kollade morgonens matchvikt. Den var som vanligt rejäl, dagens invägning visade på 800 gram för båda. De ser ut som små "buddha babies" där de ligger i lådan med sin mamma, som i gengäld ser ut att krympa för varje dag som går.

Namnfrågan är ännu inte löst. Just nu går de under namnen Tjorven och Korven på grund av formatet, men det kan vi ju inte döpa dem till. Man måste försöka tänka att det ska bli supersöta cavalierer av de här små korvarna ändå.

Maken var med vid morgonens invägning och höll ena valpen. Lyriskt förkunnade jag att de var så underbara och fina. Maken fick en rynka i pannan, studerade valpen han höll och sa eftertänksamt: "Eller väldigt fula...". Och OK, just nu är de inte sötast med sina rynkiga, rosa och allt plattare små nosar. Men det är något rörande och bedårande över dem så jo, de är fina. Världens finaste, faktiskt!

Strålande sol här idag och förkylningen retirerar så sakteliga. Idag SKA här tränas hund! Och ja för all del, klippas häck och annat nödvändigt också. Hönorna ska få komma ut i buskarna lite också, de trädgårdsarbetar på sitt eget lilla vis men det är mysigt, det med. Apropå hönor, ingen som vill ha en rar liten isbartupp?

Kommentarer
Postat av: Katarina

Haha! Underbar kommentar av käre maken!

Det är tur att vi har dem, de "ofrälsta", som kan ta ner oss på jorden emellanåt!

(och ärligt, jag förstår inte att folk tycker att nyfödda bäbisar är fina... det tycker nog egentligen bara mamman!) (valpar är ändå oftast söta!)

; )

2011-09-19 @ 16:23:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0