Lek med storebror och bilåkning

Idag har valparna haft en höjdardag! Vi har haft strålande solsken och flera plusgrader, så de har fått gå ut för att uträtta behoven och det har gått alldeles lysande. Enda haken är möjligen att några väldigt fort kände sig väldigt trygga i utevärlden och satte igång att undersöka omgivningarna. Soptunnorna drog och utanför dem kommer ju vägen... Åt andra hållet kunde man springa mot den spännande lekstugan. Matte hade fullt sjå att hålla koll på fem små lakritstroll bland snödrivorna! Men - alla har nu kissat ute flera gånger och vet att det går hur bra som helst!

En riktig höjdade var det att leka med storebror Melvin ute. Först var han ju lite spänd när den sedvanliga undersökningen av tingeltanglet under magen skulle till. Men sedan var han en jättebussig brorsa, han lade sig ner på marken och lekte, han småsprang och var bara jätterar mot dem. Fast så fick han för sig att visa vilken supersnabb, supercool kille han är och då hängde de väl inte riktigt med... Jag försökte att filma det hela, få se om jag kan få till något nytt underverk i bästa Bergman-stil. ;)

Vicke har haft en tjejkompis här och de myste med valparna. De är otroligt sociala och tycker att besökare är skoj. Det gör Melvin också, han kör som vanligt sitt partytrick. Nej, inte äta skor utan dra fingerkrok...

Vi körde kompisen hem och tog då med alla valparna bak i hundburen. Jag delade av den så att den inte skulle vara så stor och bäddade mjukt med tidningar och fäll. Förberedde mina medresenärer på att både ljud och diverse dofter skulle kunna uppstå. Vad hände? Just ingenting. Någon klagade en liten stund, men väl framme vid Selet så sov alla valpar gott där bak i bilen och gjorde så hela vägen hem igen. Bilåkning är en baggis, hälsar de. Fast de har sovit ganska mycket ikväll så lite tog det nog ändå.

Hundarna fick tuggben idag. Min korkade lille gubbe svalde hela sitt... Det kom upp senare ikväll :(. Jag har lite svårt att förstå hur i hela friden han lyckades svälja det, men i hans värld är tydligen ingenting omöjligt. Han fick lite Intestinal ikväll för säkerhets skull. För lite, om ni frågar honom.

Nu vaknade terroristerna, dags för ännu ett torkpass i köket! Inte många kvar nu... =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0