Valpfunderingar

Jag är usel på att blogga och uppdatera hemsidan. Jag är så usel att blogg.se hör av sig och påminner mig om bloggens existens. Pinsamt dåligt.
 
Nåväl. Nu är jag här. Och valparna är här. De har snart varit här i 5 veckor. Två stycken blev det. Med snitt. Det visade sig att Bus var värksvag och därtill hade enorma mängder fostervatten. Så det som utifrån såg ut som 4-5 valpar i alla fall var i själva verket två bastanta killar, Dollar och Peso. Min dyraste kull hittills får bli uppkallad efter valutor.
 
 
Övriga hundar i flocken är väldigt engagerade i valparna, Morris undantagen. Han tycker inte om små varelser med vassa tänder som rubbar hans vardagsrutiner. Men Pajas och Ila leker tålmodigt och försiktigt och avlastar den smått uttråkade mamman.
 
Planen för våren var ju att ha två valpkullar och springvikariera däremellan. Men Ilas löp lyser ännu med sin frånvaro och jag börjar känna lite panik, inte minst tidsmässigt. Den 13 augusti börjar jag nämligen på en ny tjänst så då är det svårt att ha valpar. Nu jobbar jag febrilt på en plan B, mer information kommer så snart jag vet något. Jag vill så gärna få en valpkull till, helst också med ett för rasen lite mer normalt antal valpar, så att ni som tålmodigt väntar kan få en rolig fyrbent kompis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0