Bushelg

Jag har varit Busvakt i helgen medan matten var på bröllop. Det var mysigt, Bus är en väldigt balanserad och behaglig liten valp. Sedan ska jag erkänna att Visa varit till god hjälp, hon har tålmodigt sovit med den lilla och passat henne när jag inte har hunnit. Tur att hon är så glad i valpar!
 
På lördagen åkte vi till Melvin i Norrjärden för att göra klart alla papper. Nu är han inte längre min utan tillhör Marianne med familj. Det var roligt att se pojken igen, så lugn och harmonisk och inte alls lika varvad som han ibland kunde vara här. Det passar honom bättre att leva utan flock, även om han och morsan Visa blev ganska glada över att träffas igen. Bus var också med men kom väl lite till korta just denna gång. Melvin hade fått flera fotbollar (hans favvogrej), en ursnygg biabädd och jättefina nya matskålar. Nästan så jag undrar om Marianne får något kvar av lönen... ;o) Den fina bilden på Visa och Melvin nedan tog hennes son och jag har tjyvlånat den från Facebook, hoppas att det var OK. Visa till vänster och Melvin till höger.
 
 
När vi hälsat på Melvin en stund åkte vi till Selma som också hon bor i Norrfjärden och har en matte som också jobbar på hundparadiset PetFood. Visa fick ett smarrigt ben och Selma visade Bus var hon bor och de härjade ganska friskt en stund. En fartig liten fröken som kom som en liten turboprojektil när matte kallade. Så glad man blir i uppfödarhjärtat när man ser en sådan kontakt och samarbetsvilja redan, det bådar gott inför framtiden!
 
Här hemma har vi också hunnit med en del. Vi har hunnit smyga på katten...
 
...vara i skogen...
 
...hjälpa (stjälpa?) matte i trädgården. Och ja, hon blev lite sur över att spaden hela tiden fick ben men himmel, hon fick ju en bättre begagnad tuggpinne i gengäld?
 
På söndagen var vi och röstade och tog med Bus och på eftermiddagen åkte vi till flyget och hämtade hem hennes matte igen. Där fyndade lilla fröken en fimp, gammalt portionssnus och ett använt tuggummi. Vad är det för fel med folk, varför kan de inte kasta saker i papperskorgar??? Nåväl, vi kan i alla fall konstatera att hon är en nyfiken, framåt och tämligen orädd liten madame, även om det finns stunder när hon tar sig en funderare men det beror oftast på att hon är lite för trött för att orka med fler intryck. Det är mycket som ska in i en liten valp på snart tio veckor.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0