Ibland är livet surt

Som för dottern just nu. Hennes lag tog sig till final i tävlingen för unga ekokockar och med det var de bland annat inbjudna till en rolig vecka på Gotland under Almedalsveckan. Vad händer? Jo, hon blir sjuk, får feber och är dyngförkyld och missar detta. Hoppet är då att kurera sig till Vansbrosimningen för tjejer nu på söndag. Men nej, inte heller det går att genomföra och med det ryker hela Tjejklassikern, där Tjejvasan och Tjejvättern redan är avverkade. Behöver jag säga att livet inte är på topp för henne just nu och att det faktiskt gör lite ont i mammahjärtat?
 
Igår hade vi Doris brorsa Sigge från Gällivare här på besök. Jag har inte sett gossen live sedan han flyttade så det var himla kul att få se honom igen. Och så snygg han hade blivit! Fin storlek också, aningen större än Idefix kanske men klart mindre än Morris. En riktig karamell! Jag är barnsligt glad över Mayas valpar, dels för att de ser trevliga ut men kanske allra mest för att de är verkligt sunda och trevliga (och hittills friska) individer. Nedan några bilder på Sigge.
 
Ett jättegott huvud och uttryck.
 
Fin storlek.
 
Här ser han lite svanhalsad ut men jag tycker att hans fina skallform syns så tydligt här, en lång och flat skalle med tydlig bakkant, precis som jag vill att en hundskalle ska se ut på båda mina raser.
 
Lilla Doris är framhalt och får just nu tillbringa sin dag i tvättstugan för att inte springa omkring och härja. Hon haltar bara ibland och ömmar inget men nu försöker jag vila henne i några dagar i hopp om att det ska gå till sig. Men inte är det enkelt att hålla henne stilla...
 
I helgen ska jag jobba som ringsekreterare både lördag och söndag. Imorgon åt dvärghundsklubben här i Luleå, då är det nationell utställning och jag ska skriva för en kroatisk domare. På söndag är det SKK:s utställning i Piteå som gäller, då för domare Joakim Olsson. Dvärghundar även då, det ska bli skönt med raser som inte har några konstigheter för att få cert etc. Det var ett tag sedan jag jobbade på internationell så jag känner mig lite ringrostig. Wish me luck!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0