Nu är köket invaderat!

Igår eftermiddag var det dags för småtrollen att invadera köksgolvet. Och det gjorde de verkligen! "Äntligen" såg de ut att säga där de for omkring på golvet. Det är sannerligen ett livat litet gäng, det är inte mycket som stoppar dem. De tar för sig av golvet, de bär omkring på leksaker, de smakar på tår och hälsenor och - de läcker som såll! Och tänk, fyra veckor gamla så är de redan på det klara med att de är små apportörer.
 
 
Energin tar slut ganska så plötsligt men de håller igång i närmare en timme. LIte länge kan matten tycka men det tycker nog inte de. Trygga som de är så somnar de lite här och var, inte nödvändigtvis i grupp. En och annan har som vanligt lite svårare att komma till ro, det finns någon sådan i varje kull.
 
 
Raya börjar vara måttligt road av dem nu och framstår mer som en plikttrogen mamma. Hon blir så lycklig över alla besökare som kommer nu, hon viftar på hela sig och "pratar" högljutt. Finge hon bestämma så skulle de nog bara titta på henne och inte bry sig om de små. 
 
 
Vi tar nu emot besökare allt vad vi hinner och orkar. Jag vill dock be er att höra av er och avtala en tid innan besöket och att respektera den tiden. Det är mycket nu och jag vill försöka hinna med familjen och lite annat mellan varven. Att sitta och vänta på någon känns som förspilld tid, då hade jag kanske hunnit dra igång en tvättmaskin eller stryka en tröja. Hoppas att ni har förståelse för detta.
 
Några av småttingarna har fått träffa sina nya familjer under veckan, även om det ännu inte är klart vem som ska till vem. I tisdags var Mats och Katarina här och kikade, gamla valpköpare som kommer tillbaka, något som glädjer mig oerhört. Och på eftermiddagen hade vi besök av William och Nora med föräldrar som ska ha en av de små brudarna. Kul med så intresserade och pålästa besökare! Igår var Frida här och idag väntar vi på Linnea med familj. Det rullar på i ett.
 
I söndags var Rebecca och Hugo här och tränade inför vårens utställning. Doris behövde också träna, både på att stå och på att gå. Den lilla skatan vill gå passgång och hon gör det snabbt! Men i stående är hon riktigt fin.
 
 
Ganska söt att se på är hon också.
 
 
Brorsan Hugo håller också på att bli en stilig kille.
 
 
 
Glada nyheter på fläckisfronten är att det nu är klart att det blir valpar efter Idefix hos Marielle på kennel Milljas. Otroligt roligt att Idefix, snart 9 1/2 år gammal, fortfarande är fertil! Om ungefär två veckor vet vi vad som bor i fina Sagas mage. Letar ni en alert och livlig cavalier efter friska, långlivade linjer så kan jag varmt rekommendera den här kullen. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0