Höstdagar

Vi har haft ett underbart väder häruppe i norr den senaste veckan och än håller det i sig, även om de pratar om annalkande regn på tv-nyheterna. Dottern och jag ska dra söderut till helgen för att hälsa på storebror i Umeå och för att Stina ska tävla agility i Övik med Maya och Morris lördag och söndag. Just nu ser det inte så lovande ut, vi håller tummarna för att vindarna vänder och att regnet hamnar någon annanstans.
 
Igår spelade lillebror sin sista fotbollsmatch för säsongen. Hela familjen var publik och Doris fick följa med som maskot. Jättekul tyckte hon först, killar som sprang och kickade på en boll. Doris gjorde tappra försök att få matten att fatta att också hon kunde vara med i laget men utan framgång. Matten minns än när hennes allra första cavalier lyckades ta sig ur kopplet och plötsligt "spelade" i lillebrors knattefotbollsmatch, så Doris satt säkert fast i snöret. Då blev livet trist. Inte ens en upphittad gammal portionssnus fick man behålla. Fotboll suger, hälsar Doris. Fast vi träffade på en schapendoes som matte tyckte var söt och Doris tyckte var lite läskig. Så mycket päls, vart hade den ansiktet???
 
 
Idag vaknade matten på gott humör, lassade in alla sex hundarna i bilen och drog upp till skogen. Där gick vi först en runda och njöt av höstluften och sedan snavade vi över lite lingon som ville följa med hem. Man får vara snabb i fingrarna, konkurrensen om bären är direkt mördande.
 
Stör ej, lingonplockning pågår!
 
Melvin hittade en riktig trofé, de stora pinnarna är de bästa!
 
På väg hem från skogen.
 
Vi hundägare är alltid redo!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0