Helgens aktiviteter

Igår var vi på klubbens medlemsmöte, Doris och jag. Doris fick sitta i Ulrikas knä, lära sig att gå på bord, dricka kaffe ur en mugg och annat som kan vara bra att kunna. ;o) Det är underbart med hundvana människor som på ett enkelt sätt hjälper till att miljöträna och socialisera liten valp. Doris kommer gärna tillbaka till klubben, den saken är klar.
 
I helgen är det hundaktiviteter inplanerade. Stina ska vara med och representera klubben vid någon uppvisning på Djurmagasinet. Vi funderar just nu lite över vädret och vilken hund hon ska ta, eftersom Maya anser sig vara gjord av socker och inte vill vara ute i regn. Idefix och Morris är mer obrydda så det lutar kanske åt någon av dem.
 
Här hemma ska jag träna dirigeringar tillsammans med några valpköpare i morgon. Det ska bli kul, det var länge sedan sist. Den svarte prinsen ska få jobba lite och få egentid med matte, det kan han verkligen behöva. Han är som gladast då. Jag fortsätter att leta nytt hem åt honom men hittills utan framgång, tyvärr.
 
På söndag ska jag ha viltspårträning för de fläckiga tillsammans med några andra cavalierägare. Jag gillar verkligen att hålla i sådana träningar, det är så vansinnigt roligt att förklara spårets bakgrund, syfte samt hur man ska tänka när man spårtränar hunden. Sedan är det galet kul att se hur poletten sakta trillar ner hos den oerfarna hunden. Inte alltid men ofta. Förr hade jag ju kurser men nu var det ett tag sedan. På söndag blir det bara en introduktion så jag får nog hoppas på poletter hos ägarna snarare än förarna. Men det ska bli kul!
 
Nu hoppas vi bara på att regnet försvinner och att det blir lite varmare. Jag är frusen för jämnan nu och går redan omkring i både strumpor med skaft och raggsockor. Det finns liksom inte mycket annat att ta till då om det blir ännu kallare... :o/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0