Resultat mm

Har ju alldeles glömt bort att redovisa ett nytt resultat! Katarina och Jota fixade anlagsklassen i viltspår förra veckan! Stort grattis till er! Duktiga spårhundar i den där kullen, nu är fyra av fem viltspårmeriterade. Resultat ska komma ut på hemsidan också, Marie ska bara hitta koden för att kunna uppdatera och lägga ut den. Någonstans på mitt skrivbord ska det ligga en lapp, hoppas jag...
 
Underbar höstdag igår. Dottern hemma och sjuk så jag tog alla hundar med mig i bilen och åkte upp i skogen. Det är en aning nervpåfrestande eftersom somligas hundar (vi nämner inga namn) för ganska mycket oväsen i bilen. Men upp och ut kom vi och en fin runda var det, även om mattes humör inte var på topp precis hela tiden. Nedan syns ett försök till gruppbild. Ironiskt nog var det näst äldst (Idefix) och yngst (Doris) som hade svårast att sitta still. Doris är väl förlåten men Idefix..???
 
Kisse är ju biten igen. Ett rejält sår uppe på huvudet och ett på kinden. En massa småsår på kroppen också men de är inte så djupa att de är någon fara. Det är däremot det på huvudet och kinden, han har varit rejält svullen och står nu på både cortison, antibiotika och dessutom antibiotikasalva. Men han är den snällaste katt som finns och protesterar inte när matte behandlar honom trots att det knappast är helt skönt. För att han inte ska smita ut får han vara i badrummet på dagarna och sedan låser vi dörren som en påminnelse till oss själva när han är ute i huset på kvällen. Kan säga att det är en väldigt kelig kisse som sover i mattes säng om natten. Nu är det tredje hösten på raken som han får sådana här bitskador, det känns inte helt kul.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0