Skanningsresultat!

Nu har vi fått resultaten från Idefix MR-skanning! Han är klassad "A" - ingen synlig syrinx och inga dilaterade ventriklar, detta vid en ålder av 8 år och 3 månader. Om man dessutom tillägger att hans mamma, hans pappa och alla hans fem syskon har hjärta ua efter fyllda sju år så måste man väl ändå säga att han är ett synnerligen gott avelsresultat!? Vi är så glada över att få äga denna gosse och känner stor tacksamhet mot uppfödare Lena på kennel Gråsidingen samt Anja på kennel Apricot som gjort förarbetet, dvs fött upp hans föräldrar. Vi är också glada över att resultatet blev så bra med tanke på de valpar han är pappa till. Alltid roligt att veta att föräldradjuren är friska. Nu hoppas vi få njuta av vår gosse i många, många år till.
 
  
 
Själv tar han det hela med ro. Han hade sin höjdarstund igår när han inledde årets badsäsong med ett rejält dopp i älven. Det är livskvalitet om ni frågar honom. 

Kommentarer
Postat av: Lillemor

Apricot och Gråsidingens's Cavalierer är friska,sunda hundar! :) Vår gamla "Kajsa", Apricot Elsa-Dora, med liknade linjer fortfarande är en frisk och härlig Cavalierdam med en aktningsvärd ålder av 11 år den:31 juli! :)

2013-05-31 @ 19:48:48
URL: http://laipos.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0