Maysan rapporterar...

...att detta med att träna på att ligga i lådan är urfånigt. Varför ska jag ligga i lådan och matte i sängen, undrar hon? Matte såg framför sig hur hon skulle sitta och sticka i en halvtimme medan Maya snällt tuggade tuggpinne. Ha! Matte har dålig Maya-insikt. Maya kan nådigt tänka sig att ligga i lådan men då ska matte banne mig klia på magen under tiden. Annars smyger Maya därifrån och blir väldigt döv i öronen när matte försöker kalla tillbaka henne. Nåväl, jag antar att vi löser det hela när det drar ihop sig.
 
Dagens gåta är annars: vad är det för likhet mellan Maya och en skalbagge? Och svaret är förstås att båda har svårt att vända på sig när de hamnat på rygg. Hon är tjock nu, lill-gumman, och man ser med blotta ögat hur det rör sig därinne. 
 
Nedan en grynig bild på en småsur Maya från gårdagen. Då bar det sig inte bättre än att matte somnade i sin säng, varpå Maya raskt smög iväg. Matte vaknade till ljudet av små tassar och försökte locka tillbaka Maysan men förgäves. Istället gav hon sig ut på jakt efter spilld kattmat, betydligt roligare än att ligga i en fånig labradorsäng som matte tror ska vara cavaliervalplåda...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0