Duktiga Ebba och Raya - igen!

Har ju alldeles glömt bort att berätta om duktiga Ebba och Raya, som nu fixat sitt LP2 med tre raka första pris. I helgen fick de ihop 189 poäng (tror jag det var) och klassvinst. Det går som på räls för de där båda, jag är helt stum av beundran. Vilket team! Grattis till dig, Ebba, du är fantastiskt duktig. Önskar du var med i Huset Elliot-gruppen på Facebook och kunde läsa gratulationerna där också. Vi är många som tycker att ni är fantastiska.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ebba

Tack så mycket, det var skönt att inte sista ettan skulle ligga kvar och spöka hela vintern ;)
Hon gjorde mig nervös under fria följet då hon bara dog på plan! (?)
Innan vi gick in så var hon super taggad. Hon har aldrig känts så bra och jag tänkte att detta blir våran bästa tävling! Väl inne och börjat gå "fösvann" bara Raya! Jag fattade inget och fick ge henne dk bara för att få med henne. Efter några sekunder fattade jag vad det var... Hon var sist startande av 8 hundar. "Det luktar ju SKIT äckligt matte! Här kan jag inte sitta, flera har ju suttit här innan mig!" Hon glömde helt bort tid och rum och tassade runt för att slippa gå där ALLA gått! Ok, sist startande var inte så bra för oss alltså. Efter inkallningen glömde hon bort lukter och var tillbaka till charmiga Raya igen som bjöd på lite show ;) Domaren skrattade åt henne och sa att han aldrig sett en labb göra så, och hennes fart i läggande var imponerade för rasen (!?)
3:an känns dock STOOORT kliv och har ingen aning hur jag ska lära henne fjärren...Men men en hel vinter på oss.
Åh, jag hade gärna velat vara med i gruppen på fb, men tänk om man slapp allt annat där. Jag får nöja mig med att du berättat om gratulationerna. Hälsa tack så hemskt mycket! Raya är en trevlig och glad tjej som just nu har SJUKT mycket energi och arbetsvilja. Fysiskt är hon i så bra form att jag tror hon skulle kunna springa 3 mil utan problem! ;)
KRAM och sköt om er!!

Svar: Lilla söta Raya, vilka bryderier! Har hon månne löpt nyligen eller har löp på gång? Då brukar de kunna få de mest konstiga idéer... Duktiga är ni, både du och Raya, jag solar mig i glansen som stolt uppfödare!
Marie

2012-10-03 @ 08:18:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0