Lite bilder igen

Lite bildfattiga inlägg på sistone men nu ändrar vi på det! Fick ett foto på Loke (H. E Priffe) från Visas senaste kull igår. Kolla pälsen på killen, inte pjåkig alls! Det ska bli spännande att se hur hela det här gänget ska arta sig, det ser bra ut så här långt på alla sätt och vis.


En bild på Jota i sin nya pool fick jag också igår. Den hunden har muskler som den värsta body builder! Så blir det när man har en schäferkille som sin personliga tränare...


Tänkte göra lite reklam här också. Vi behöver inte vårt sommarhönshus längre utan tänkte försöka sälja det, pris 500 kr. Det är ca 109*95 cm (minns inte exakta mått så det kan variera med några cm från det angivna), vitmålat på insidan och med sittpinne. Lutande tak klätt med takpapp och fäst med gångjärn i den övre kanten så att man enkelt kan lyfta och göra rent därinne. Luckan låses med gångjärn, när den är öppen fungerar den som ramp. Huset passar säkert lika bra för kaniner som för sommarhöns. Hör av er vid intresse, jag vill bli av med det så fort som möjligt (läs innan studenten...). :)

Hönshus sett bakifrån.

Samma hus sett från sidan...

...och framifrån.

Framifrån med öppen lucka (har rengjorts sedan bilden togs).

Vi har haft hönor i huset under en sommar så det är i väldigt fint skick.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0