Lördag 24 mars

Vaknade första gången halv sex i morse med värk i ryggen och de flesta leder i kroppens nederdel. Inte ofta det händer men när det gör det är det inte skönt. Så dagens första frukost bestod av en Voltaren. Dagens andra frukost var betydligt godare, Stina bakade färsta croissanter och bjöd oss på. Det kändes inte alls nyttigt men väldigt, väldigt gott. Hon är duktig, den ungen!

Två promenader på isen har det blivit idag. Kör mycket inkallningsövningar med den lille fläckige nu och tränar också på att man inte måste avsluta allt med att hoppa på mattes ben. Inkallningarna går bra, olydnaden han uppvisade under valparnas sista veckor här verkar vara bortblåst nu. Hoppandet mot benet får vi jobba vidare på, matte försöker komma ihåg att alltid, alltid möta upp med handen i hans nivå. Inte lätt när man är van en reslig herre som Melvin.

Morgonens glädjeämne var annars Karins inlägg i min blogg. Vad glad jag blir över kommentarer från er som följer bloggen och vad roligt att du nappade på min idé om insamling för världens barn! Jag ska börja knåpa ikväll... Och visst, det är långt till Lindesberg men här släpper vi inte kontakten med valparna i första taget! ;o) För er som har missat min insamling så hittar ni mer info om ni klickar på bilden här nedan. Hoppas att ni vill vara med!

Jag har fått bilder på alla småttingarna och tänkte dela med mig av några här. Ett par behöver fixas lite i bildredigeringsprogram så dem får ni vänta lite på. Men här kommer några:

H. E Kasino, kallad "Dino", har hittat en ny favoritplats.

H. E Vira har kommit upp sig i tillvaron.

Det ska börjas i tid... H. E Loo, "Loovis", bytte vintern i Luleå mot grönska i Trollhättan och har inlett viltspårkarriären. ;o)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0