Fler bilder

Nu kommer det bilder på de två sista labradorsyskonen också, rätt ska ju vara rätt!
Underbar bild på Muffins (H. E Dam) med snö på näsan. Tack till husse Fredrik för fantastiskt fint foto!

Lille Loke (H. E Priffe) har fått en ny kompis i wachtelhunden Jerry.

Idag har det varit premiär för agilityträning i ridhus för dottern, en efterlängtad sådan. Morsan har hårdnackat vägrat så länge det har funnits valpar i huset. Men idag stuvade vi in Maya, Morris och Melvin i bilen och drog mot Bensbyn. Och javisst, Morris hade kräkts när vi kom fram men var ändå vid förhållandevis gott mod och tyckte att det var lajbans med en timmes promenad på gator och skogsvägar i Bensbyn. Matte hade fullt sjå att hålla honom borta från all hästbajs som låg överallt, värre än en hundkräka i bilen är väl en uppspydd hästskit... :( Men det gick bra, minimalt med hästbajs inmundigades och faktiskt, inget kräkande på hemresan.

Dagens träning innebar också ridhuspremiär för liten Morris. Det var väl inte lika kul som promenaden utan liiite läskigt, i synnerhet som så många hundar skällde. Nu vet även Morris varför det heter skälltisar... ;) Nåväl, han överlevde, fick bada när han kom hem och lär somna ovaggad ikväll. ;)

Maya var speedad men ändå kontrollerbar och tyckte nog att det var lika kul som matte att vara igång med träningen igen. Det såg fint ut, det ska bli spännande att se vad de får till under året, de där båda. Klass 2 är det som gäller, hoppas att de plockar pinnar och tar sig vidare.

Jag har knåpat ihop en liten mössa till min insamling som tack för Karins bidrag, den syns nu på insamlingens hemsida. Ni hittar den om ni klickar på bilden nedan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0