Sommar, var är du???

Kallt, regnigt och blåsigt, ska det verkligen vara så den sista juni??? Jag tycker inte det. Jag tror att vi som bor häruppe o norr behöver extra mycket sol och värme på sommaren för att överleva den långa, mörka och kalla vintern. Det är därför vi har fått det som kallas midnattssol. Då ska den INTE skymmas av regnmoln!!! Idag fick jag till och med tända fönsterlamporna för att få lite ljus i tv-rummet. Det är inte OK, nu vill vi ha sommar, sol och varmt. Basta!!! 
 
Förmiddagens hundrunda fick då ske med regnkläder - den engelska regnrocken, regnbrallor från Fjällräven (med ett litet käckt foder dessutom, extra varmt), kängor och engelska lilla chica hatten. Jag såg verkligen ut som en engelsk tant! Men - jag frös inte och jag blev inte blöt. Väl ute tänkte jag ta en extra lång runda när hundarna ändå var blöta. Men när det var dags att svänga av för att förlänga den vanliga rundan så insåg jag att den fläckige var totalt genomblöt och de svarta låg inte långt efter. Då gick vi hemåt istället. I eftermiddag har det hållit uppe så då tog vi en cykeltur i skogen. Det är med livet som insats när den fläckige är med, han har inte riktigt cykelvett än men vi jobbar på det. Visa tycker att det är helt onödigt, då måste man ju springa och hinner inte nosa och pinka så mycket som man skulle vilja. Precis enligt mattens plan, med andra ord...
 
Det planerade spårandet frös bokstavligt talat inne idag. Kanske lika bra, jag hostar en del än. Nu hoppas vi på morgondagen, det kan inte bli sämre väder.
 
I morgon åker dottern till England helt på egen hand i två veckor. Frågan är vem som kommer ha mest resfeber i natt, hon eller mamman???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0