Glad midsommar!

Här i Bälinge skiner solen från en klarblå himmel idag. Underbart! Ska försöka lägga mig i en vilstol ute en stund och njuta av finvädret. Testade att gå en kort runda i skogen med hundarna igår men det var inte det smartaste jag har gjort, i natt fick jag gå upp och hosta ett par gånger. Nu ska jag verkligen vara helt stilla i några dagar till så att det här eländet ger med sig en gång för alla. Och sedan ska jag på allvar testa Ragnhilds tips om en tsk honung per dag, nu vill jag aldrig mer vara sjuk.

Muffins åkte hem igår och det lade sig ett tyst lugn över köket. Nästan lite trist, hon var en frisk fläkt i tillvaron. Morris och hon hade många bataljer, favoritleksaken var den pipande tvättbjörnen (eller vad det nu ska föreställa) som både piper och håller för en dragkamp.

Morris ger sig inte frivilligt utan släpades runt köksgolvet, vilt morrande. Tyvärr fastnade inte det senare på bild ;)


Även om det tidvis var livat, kunde faktiskt den lilla koppla av helt och sova också. Nedan syns en typisk sovställning för en labrador.


Ute var det full sula. Där var favvopolaren Melvin. Vad han tyckte om denna uppgift bekymrade inte Muffins. Först var han inte särdeles intresserad men liten Muffins satsade på taktiken "trägen vinner" och den gav resultat.

Man är som ett häftplåster, lämnar inte den utvalde ens då han vill göra tvåan utan hänger envist vid sidan och gör upprepade attacker.

Till sist ger han upp och så får man det där rejset man så gärna vill ha. Tjoho!

Tog flera bilder på mor och dotter också men de ville inte riktigt samarbeta. Detta var den bästa, Visa till vänster och Muffins (H E Dam) till höger.

Så en kommentar till det senaste inlägget i min gästbok, den med frågan om jag har någon valp till salu (utan att ens ange ras). Om du som besökare inte ens ids läsa under rubriken "valpar" på min hemsida och konstatera att jag inga valpar har till salu, då blir du heller aldrig någonsin aktuell som valpköpare i detta hus. För mig känns en allmänt utkastad fråga i en gästbok, utan vare sig presentation eller annat, inte ett dugg seriöst. Mer svar än så blir det inte på den frågan.

Nu går vi in i en spännande vecka. Om ungefär en vecka blir vår lille Idefix förhoppningsvis farsa till blenheim- och tricolorvalpar nere på kennel Mixangels i Nyköping. Du som letar cavalier efter rastypiska och sunda föräldrar med mycket bra hjärtbakgrund kan ta kontakt med Helena på kennel Mixangels för mer information.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0