Cavalieravel och labradorvalpar

Låg och myste med Visa igår och kände på hennes nu ganska trinda mage. Och där var det, det där lilla puffandet från en valp som rörde sig! Lika fascinerande varje gång, jag blir alldeles upprymd av känslan. Det finns något därinne och jag blir så nyfiken på vad. Snart vet vi, lite drygt en vecka kvar nu.

Idefix är tillgänglig till avel för friska och sunda tikar. I och med sitt 7-årsintyg får han nu gå i avel så länge han är fertil. Men, och detta är viktigt, vi är inte intresserade av förfrågningar från tikar som INTE uppfyller hälsokraven! Läs mer på rasklubbens hemsida (under fliken avelsråd) om vad som gäller innan du kontaktar oss. Det har varit några förfrågningar från tikägare där tiken varit spärrad för avel, antingen för att hon inte själv uppfyller kraven eller för att hennes föräldrar spärrar henne (föräldradjuren måste ha hjärta utan anmärkning efter fyra års ålder). Grunden i ett avelsarbete är ALLTID friska och sunda djur, det är för mig oerhört märkligt att ens fundera över att ta valpar innan man vet att man har en frisk hund. Så - kolla era tikar! Efter det är ni varmt välkomna att höra av er.

Han har också haft ett par förfrågningar från mer långväga håll och det är förstås fantastiskt roligt, även om det inte alltid har blivit som det var tänkt. Någon har dragit sig för resan hit upp. Om ni bor en bit bort och är intresserade av gossen, tveka inte att höra av er. Vi kan säkert hitta en fungerande lösning, både praktiskt och ekonomiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0