Nyheter

Jag har ju glömt att meddela den glada nyheten att Idefix kullbror har gjort en hälsoundersökning efter fyllda sju år och även han var hjärtfrisk. Nu tillhörde visst inte veterinären en av dem som får utfärda officiella intyg men faktum kvarstår - inget blåsljud. Det innebär att hela kullen på fyra individer nu är hjärtfriska efter sju års ålder och det är banne mig inte illa. Vilket litet järngäng! Hoppas att Idefix har fört sina goda anlag vidare till sina avkommor.

Den lille trefärgade gossen här hemma har lärt sig gå i trappor. Det gick ganska fort när matte tog fram en godis. Sedan sprang han några varv extra i hopp om att det skulle löna sig. Nu börjar matte fundera på om det var så klokt att lära honom detta egentligen, plötsligt finns det inget som stoppar hans framfart i huset. Kanske man skulle investera i en pejl så att man alltid kan ha koll på vad han gör? Eller övervakningskamera på övervåningen? ;o)

Bilåkandet går däremot inget vidare. Idag testade vi att åka och hämta lill-husse på skolan. Tanken var en rolig utflykt med lill-husse och hans kompisar som mål. Men den lille fläckige mår ju illa och flyr nästan bilen i panik så något roligt mål kan han inte ta till sig förrän efter en stund. I morgon ska vi istället testa Katarinas idé med kort, kort bilresa innan promenaden. Målet är att han inte ska hinna må illa och vänja sig vid att det blir en liten bilresa innan rundan men man dör inte av det och det ska inte hinna bli obehagligt. Matten är ju själv åksjuk och vet hur jäkligt det är så jag lider verkligen med den lille killen.

Till sist de små svarta då. De blev filmade idag igen, ännu en "film noir" (dvs väldigt mörk) av matten. Ni hittar den här: http://www.youtube.com/watch?v=O6h3eN9IadI&feature=youtu.be

Kommentarer
Postat av: Katarina

Om du tänder all belysning i rummet då? Då borde filmen rimligtvis bli ljusare! ; )

2012-02-15 @ 21:47:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0