Fler bilder

Om någon vill se fler bilder så finns det ett helt gäng på Facebook hos Älvdalens hundhälsa. Lite kul att få bilder på det samlade folket också, jag fotade ju mest hundar. ;o)
 
Lite skit här just nu. Har haft huvudvärk en längre tid och insett att bihålorna spökat men trodde i min enfald att kroppen kunde läka ut det på egen hand om jag bara sprejade näsan. Det kunde inte kroppen... I söndags trodde jag att huvudet skulle sprängas, det var så ont att källan till smärtan inte gick att lokalisera. Så det blev läkarbesök igår. Nu har jag fått både antibiotika och rinexin och det känns redan bättre. Däremot har jag en tand som bråkar lite också, förhoppningsvis är det bihålorna som ligger bakom, annars måste jag till tandläkaren. Och hur mycket jag än gillar min tandläkare privat, vill jag ogärna uppsöka henne å yrkets vägnar. Jag har panisk skräck för tandläkare, så där att det nästan varit lite jobbigt. Men tandvärk är inte heller kul... Håll tummarna för att det lägger sig!
 
Aktivitetsnivån här har varit låg de senaste dagarna tack vare mattens ohälsa. Att dessutom alla Melvins promenader sker i koppel gör att han är tämligen odräglig att ta med sig ut nu. Kan säga att han är billig nästan varje runda. Hoppas innerligt att stressnivån sjunker när han får börja vara lös igen, det var ju själva tanken med hela ingreppet. Det och att vi ska få det lite lugnare vid flickornas framtida löp.
 
Vi har ju ny soffa i tv-rummet. Där är inga hundar välkomna, det var de inte i den gamla heller. Men i morse hittade dottern en liten labbeboll i soffan. Det var Visa som hade smugit sig dit när övriga huset sov. Jodå, den får godkänt, hälsar hon. Matte suckar och konstaterar att damen börjar ta sig friheter nu när hon uppnått veteranålder. Hon är ju så försynt i sin uppenbarelse att det är svårt att bli arg på henne också. Min prinsessa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0