Mot Guinness' rekordbok?

Funderar på om de små i lådan funderar på att slå rekord. Födelsevikten dubblades idag, på dagen en vecka efter att de föddes. Som små minibuddor ligger de i lådan bredvid sin allt mindre mamma. Åtminstone är det så ögat upplever det hela. Maya är dock ganska tunn, jag ökar hennes ranson men inser att det i sin tur också ökar somliga andras ranson. Nåväl, de ser tämligen välmående ut kan konstateras. Och Lena, du fick ju rätt - igen. :) Nedan en bild från gårdagen på de små korvarna. Tiken till vänster och hanen till höger. Tikvalpen är tingad men till hanen söker vi ett aktivt hem dit han kan flytta när han har åldern inne.



Idefix är på djursjukhuset idag. Han har besvär med analsäckarna och ska få dem spolade. Det lutar väl åt att de ryker här så småningom, men först måste han bli besvärsfri. Lill-hjärtat!

Annars snorar vi vidare, nu gör Stina mig sällskap i förkylningshelvetet. Jag var faktiskt hos läkare igår, nästan fyra veckors förkylning med feber av och till känns inte rimligt. Men jodå, det var rimligt, eller i alla fall virus och inget att göra åt. Lite slemlösande fick jag med mig hem. Bara att bita ihop då men nu är jag less. Hoppas att Stina blir av med sin lite fortare. Maken påstår att Maya och jag har snarkat ikapp i natt men det tror vi inte på. Inte snarkar vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0