Valpar födda!

I förrgår kom det glada nyheter från mina hemtrakter, närmare bestämt från Inger Fransson på kennel Highstones utanför Falköping. Hennes bruna tik, Benliz Angel Alizza, är parad med Visas bror Othello, SEVCh Huset Elliots Vice VD och nu är valparna födda. Det blev sju stycken, fyra hanar och tre tikar, alla svarta. De har en väldigt trevlig stamtavla, så är det någon som letar efter en labbe av den "gamla" modellen kan jag varmt rekommendera dem. Om Othello kan jag säga att han är en kärnfrisk kille, HD A-B, armbågar ua, ögon ua och Optigen A. Han har en 1:a i nbkl jakt, han har ett viltspårchampionat, genomfört MH med godkänt skott och en 1:a ukl utställning. Det är en väldigt mjuk och vänlig kille, precis som en labbekille ska vara. Mer information hittar ni på kennelns hemsida: www.highstones.se

I Facebook kan man nu läsa vårrapporter från landets sydligare delar. Här hoppas katten Pysen varje morgon att våren också ska ha kommit hit, han jamar enträget framför dörren men rynkar ihop hela den rosa nosen när vi väl öppnar dörren. Snö och kyla är inget väder för en katt, hälsar han!

Kommentarer
Postat av: Sune Heikkilä

Har läst lite av dina artiklar, kul att följa med utvecklingen av de olika hundarna. En liten fråga, hur ofta badar du Tutan ex.vis. Semlan har vi badat väldigt sällan, hon gör ju det vid behov men gillar det inte heller.

Annars är Semlan som en ung hund så länge orken håller, tävlar ofta med Trixa "den lilla busen" om att tugga sönder träklossar som vi vid värmekaminen. Golvet liknar mest en träflisanläggning dagtid, men tydeligen inspireras Semlan av Trixa så hon uppför sig som om vore yngre än hon är.och det är ju tydligen hälsosamt.

Hälsar Sune o Ingegerd

2011-02-10 @ 11:07:27
URL: http://Husetelliot

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0