Alla valpar tingade

Glädjande nyheter från Idefixens fjälla, alla valparna är nu tingade! Roligt är att de hamnar här i närheten alla tre, båda tikarna blir kvar i sta'n (en stannar ju hemma hos mamma Mini) och killen flyttar till en by utanför Piteå. Det ökar ju chanserna att vi kan få se dem någon gång och det känns lite skoj. Innan de flyttar ut så ska vi åka och kika på dem en gång till och ta lite nya bilder.

Melvin och jag har varit hos Maria på Djursjukhuset idag. Killen har ju en mysko varböld på läppen som inte riktigt vill ge med sig, så jag bokade tid för att kolla upp den igen. Det blev ingen ny antibiotika som jag trodde, det blev - ingenting! Jo, order till matte att inte pilla så mycket på den och om den blir större och besvärar honom så ska han få cortison i några dagar. Men det enda som besvärar den killen är väl just mattes pillande... Djursjukhuset gillar han inte heller, han är en Mycket Liten Kille när han får gå in på rummet. Men det var ändå ett fall framåt jämfört med förra gången. Jag tror att vi ska be om att få prya där, Melvin och jag. Vi missade ju lite socialiseringsträning när han var valp, kanske kan vi ta igen det nu.

Annars är han helt ljuvlig, den hunden! Tutan är nu i höglöp och luktar så gott, så gott. Både Melvin och Idefix vill gärna nosa och tugga lite i luften. Men de är helt otroligt coola båda två. Ingen piper det minsta inne, båda äter som vanligt och i morse var jag ute med alla fem och gick morgonrunda. Visst, det skulle aldrig gå om Tutan var intresserad av någon av dem, men det är hon verkligen INTE, och visst, de är lite mer stressade än vanligt, men det fungerar. Lite extra pinkande blir det under rundorna, men de gör det utomhus så det är helt OK. Har ju hört om hanar som pinkar revir inne när de har löptik, det skulle jag aldrig tolerera och det vet gossarna. De är små prinsar, båda två!

Måste börja träna platsliggning med andra hundar med Melvin, känns som om vi måste ta tag i det med. I morgon måste jag jobba och förmodligen på onsdag också. Men om någon ska ut till klubben på onsdag kväll eller någon annan dag på dagen så får ni gärna höra av er. Vi behöver träningskompisar!

Kommentarer
Postat av: Annika & labbarna + den udda

Kan meddela att Melvin och Idefix även har dofter av en annan höglöptik att brottas med i Bälingeskogarna, nämligen Zoyas. Ett ännu större plus för de bägge "grabbarna".

2010-04-26 @ 23:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0