Vilken helg!!!

Den gångna helgen var det tävlingar på Luleå BK. Stina hade anmält sig och Maya till lydnadsklass 1 alla tre dagarna, med målet att ta ett LP1 och därmed också kunna håva in Cavaliersällskapets trippeldiplom som hon saknat en merit för. Maya tog ju en etta i lydnadsklass 1 redan 2010 (tror jag det var) men Stina tyckte inte att lydnadsträning var kul då. Nu är det annat, de har tränat som sjutton och i fredags kväll var det dags. Lite premiärnerver från båda håll kanske, Maya lade sig på ställandet och de kom hem med 145 poäng och ett andra pris. Nya tag på lördagsmorgonen, i gassande hetta hade de turen att dra spiken och gick ut först. Och som Maya gick! De landade på 182,5 poäng, tog ett första pris och vann dessutom hela klassen! Lite kul när minsta (och troligtvis äldsta) vovven vinner.
 
Mina duktiga flickor
 
Ganska fint helhetsomdöme fick de också:
 
 
På söndagen var det så dags igen. Nu fick Maya enligt säker källa ett litet lyckorus och for iväg för att ställa sig in hos såväl tävlingsledare som domare samt ta en koll på lådan med apportbockar. Poängen landade på 174, det blev ännu ett första pris och en fjärdeplats denna gång. Därmed är LP1 i hamn och de kan även ansöka om trippeldiplom. Hurra! Duktig matte, duktig hund och stolt morsa, så klart.
 
 
 
Igår skulle vi ha tränat rallylydnad för instruktör här i Bälinge. Åskan ville dock annorlunda så träningen är flyttad till ikväll. Men ikväll kör vi! Hoppas att fler än jag och Stina nu är taggade på hundträning, än är det mycket tid kvar av säsongen!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: yvonne bergström

Stort grattis till så fina poäng! Härligt med Lp1 & trippeldiplom!

2014-07-31 @ 12:44:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0