Lugnare idag

Morgonens promenad var lugnare än på länge, kanske kan vi återgå till normala gängor här i Bälinge nu. Det vore skönt om den svarte prinsen bara drabbats av en tillfällig sinnesförvirring. Vi håller tummarna för det, annars måste något göras. Men nu njuter vi av lugnet.
 
På tisdag i nästa vecka är det dags för veterinärbesök igen. Hjärtintyg för Idefix och Maya, ögonlysning och patellaintyg för Morris och så ska Idefix öga kollas. Fast idag tycker jag faktiskt att det ser bättre ut, inte alls lika rött och han verkar inte knipa med det. Simringen gör uppenbarligen skillnad. Pigg som en mört är han, den lille skiten, svårt att tro att den killen blir åtta vid årsskiftet. Där snackar vi fräsch veteran! Får han nu bara ett nytt hjärtintyg så hoppas vi på lite dambesök framöver också. De får ju i och för sig komma ändå men det blir väl roligare om hjärtat är OK. 
 
 
Nu ska matten försöka jobba utan glasögon, för att tjäna ihop lite pengar till alla veterinärbesök. Märket efter gårdagssmällen är inte direkt mindre idag och näsroten ömmar så några glasögon är inte att tänka på. Inser att kvällens huvudvärk inte kommer att vara någon lek, brytningsfelet vill ha brillor, men det är bara att bita ihop och vara glad att jobben ramlar in. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0