Magsjuka igen =(

Igår kom tonårssonen hem från skolan utan matlust. Några timmar senare brakade det lös. Inga tvivel råder, detta måste vara den beryktade vinterkräkan! Nu sover han, lite lätt blek om nosen. Jag har haft ont i magen hela natten men inte mer, men sliten är jag ju ändå. Hoppas nu att de andra klarar sig och att vi inte smittar någon! Katarina är modig och kommer hit ändå, det gläder mig oerhört. Vi ska mysa med valparna hela helgen!


Igår morse när jag gick ner till valparna hittade jag mysko vita plastbitar i hallen. De visade sig komma från husses gympadojor... Melvin har gett sig på att designa skor. Han tyckte väl antingen att husses fötter gör sig bättre i skor med öppen tå, eller så tyckte han helt enkelt att de där dojorna behövde bättre ventilation. Numera förvaras skor som vi är rädda om i garderoben med STÄNGDA dörrar, eftersom killen utvecklat konsten att elegant plocka ut skor från hyllorna. Man kan konstatera att de senaste dagarnas kärleksresor med Idefix har gått ut över den svarte gossen och nu visade han vad han tyckte om det.

De små håller igång, förstås. I förrgår var det så ljuvligt soligt ute och bara tre minusgrader så de fick komma ut en kortis. Det tyckte de var helfestligt! På den lilla stund de var ute hann de springa fram och tillbaka längs trädgårdsgången, äta snö, gräva i snö och några hann också kissa av bara farten. Det är ett otroligt robust litet gäng! Igår var de också uppe på bordet för fotografering. Bilderna blev urusla, mycket beroende på att de inte ville vara stilla. De ville ut på upptäcktsfärd!

De har fått en prasslig kattunnel som de älskar. Den busar de vilt med och ibland kissar de en skvätt också så då hamnar den i badrummet en stund. Jag köpte också ett litet kattält. I min värld såg jag framför mig hur de skulle krypa in där och mysa. I valparnas värld blev det lite annorlunda... De ville bära iväg på den, helst åt olika håll. Nedan syns i alla fall en bild på några små "campare" innan tältet fick räddas från vandalism!


Till sist måste jag ju berätta om Idefix. Nu har han dejtat två flickor på nästan lika många veckor, först en söt blenheimtik och sedan en bedårande black & tan-tik, båda på kennel Tizitas (www.tizitas.se). Hoppas innerligt att det blir ett litet valpgäng för båda flickorna, alla parningar gick i alla fall galant. Killen är en naturbegåvning på detta! I förrgår blev han också pappa för andra gången till tre ljuvliga små blenhiemvalpar, en hane och två tikar. Duktig mamma är SE AgCH Cinema. Någon av valparna kan ev tingas fortfarande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0