Hostar vidare

Jag hostar vidare, men tycker mig se en ljusning vid horisonten. Var till läkare igen i veckan, den nya teorin är mycoplasma och jag har därmed också fått ny medicin. Om det är tack vare den jag känner mig lite bättre eller om jag hade varit det ändå, vill jag låta vara osagt. Jag kan fortfarande inte gå på några promenader, men idag har jag i alla fall varit uppe hela dagen och orkat jobba lite. STORT steg framåt! Då anar ni hur risig jag faktiskt har varit, jag har ju normalt ganska svårt att vara stilla...

Som tur är har jag en underbar familj! Stina stökar på i köket, hennes favoritplats, och Vicke och Pigge har hjälpt mig att ta ut hundarna. Ludde hjälper till genom att vara en ständig ljusglimt i tillvaron, hans betraktelser av livet lämnar ingen oberörd. Fast just nu är det fotbolls-VM som uppfyller hans tankar. Båda pojkarna och jag har spelat på Oddset (för småsummor) i hopp om att vinna eller åtminstone öka spänningen runt matcherna. Båda två har nog stora förhoppningar nu!

Till veckan ska Idefix ge sig ut på en liten turné, han ska lånas ut till en uppfödare i några dagar. Mer än så säger jag inte i nuläget, jag återkommer med mer info om det blir valpar. Spännande tider väntar, dels för att höra hur/om han sköter sig på bortaplan och dels för att se om det blir något resultat. Det hoppas vi så klart!

Kommentarer
Postat av: Agge

Grattis till dina superduktiga tjejer!!!! Kul!!! Mindre roligt att du blivit sjuk, mycoplasma, den är inte att leka med. Har haft den själv och då hostade jag i 8 månader, ingen lek vill jag lova!!!!



Jag har faktiskt fått lite hosta nu också, torrhosta, tror det är sonen som smittade ner mig. Hoppas det ej blir något mer......



Träffade en liten söt och pigg valp från dig förra helgen på jaktkursen, hon såg superfin ut!



Kram



/Agge

2010-06-12 @ 19:47:15
URL: http://www.nogg.se/tyra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0