Valpplaner

Nu har Huset Elliots Zäta börjat löpa och planeringen är i fullgång! Tanken är att hon ska paras med SE VCh Tjh Sea-Birds Snowstorm, en gul hane som utöver sina titlar också har 2:a öppen klass jaktprov i Danmark, 1:a lydnadsklass 1, 2:a på utställning samt tävlar elitklass spår och högre klass sök. En riktig allround-kille, med andra ord! Storm är också testad fri från EIC och CNM, vilket innebär att hans valpar aldrig kan utveckla någon av dessa sjukdomar.

Pernilla och Storm, som han kallas, kommer hit till Luleå i v.32 och Zäta är bussig nog att tajma sitt löp så att vi kan para under deras besök. En helt otrolig flax! Ni som är intresserade av valp har därmed också en fantastisk möjlighet att få träffa de planerade valparnas pappa, som annars bor nere i Skåne. Är ni intresserade av att träffa honom och hans matte, är ni välkomna att höra av er.

Hemsidan ska också uppdateras med mer info, jag ska bara hinna. Just nu jobbar jag dag och natt...

Det är också Cavaliervalpar på gång nere på kennel Apricot, efter vår Idefix undan SE UCh Apricot Indiana-Rose. Mer info hittar ni här: http://www.trapico.se/apricot/nya_valpar2008.html

Avslutar med att lägga ut en bild på Storm som jag lånat från hans hemsida:
img_0079_edited-1

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0